Play Now Login Create Account
illyriad
  New Posts New Posts RSS Feed - IllyTools:Resurrectio
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

IllyTools:Resurrectio

 Post Reply Post Reply Page  <1 4567>
Author
 Rating: Topic Rating: 1 Votes, Average 5.00  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
Jadefae View Drop Down
Greenhorn
Greenhorn
Avatar

Joined: 09 Jan 2015
Location: United States
Status: Offline
Points: 41
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jadefae Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Aug 2016 at 14:08
Anyone else having trouble with Illytools in the Opera browser?Cry
Back to Top
Tensmoor View Drop Down
Forum Warrior
Forum Warrior
Avatar

Joined: 07 Apr 2015
Location: Scotland
Status: Offline
Points: 451
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tensmoor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Aug 2016 at 14:31
Just installed opera and IllyTools:Resurrectio to try it out. Seems to be working ok. Can you be more specific about the problems your having?

Update: Don't know if it's a new thing or not but the Basic & Advanced tabs on the Empire tool doesn't show anything if you only have one town. The military does though.  The Basic & Advanced tabs update when you navigate to a new town, the military tabs update when you change to a different page. 


Edited by Tensmoor - 24 Aug 2016 at 15:41
Back to Top
Tucic View Drop Down
New Poster
New Poster
Avatar

Joined: 11 Oct 2016
Location: Michigan- USA
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tucic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Oct 2016 at 01:37
I have had Illy Tools: Resurrection since i started playing a lot again but the last few days the plugin has not been working. I use chrome browser and have reinstalled twice now and was just seeing if anyone else is having a problem or now. 

No big deal just curious. 
Back to Top
Tensmoor View Drop Down
Forum Warrior
Forum Warrior
Avatar

Joined: 07 Apr 2015
Location: Scotland
Status: Offline
Points: 451
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tensmoor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Oct 2016 at 04:06
The server seems unreachable.
Back to Top
Tucic View Drop Down
New Poster
New Poster
Avatar

Joined: 11 Oct 2016
Location: Michigan- USA
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tucic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Oct 2016 at 04:40
OK, I can do without but was just seeing if anyone else had a problem. Thank you.

Edited by Tucic - 11 Oct 2016 at 04:41
Back to Top
Bimble View Drop Down
New Poster
New Poster
Avatar

Joined: 22 Apr 2012
Location: Your fridge
Status: Offline
Points: 39
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bimble Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Oct 2016 at 23:02
Somehow the SSL certificate update was stuck, reboot fixed it.
Back to Top
Tucic View Drop Down
New Poster
New Poster
Avatar

Joined: 11 Oct 2016
Location: Michigan- USA
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tucic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Oct 2016 at 12:07
Thank you so much Bimble, it is working again!!


Edited by Tucic - 15 Oct 2016 at 12:09
Back to Top
Timrath View Drop Down
Greenhorn
Greenhorn
Avatar

Joined: 24 Feb 2012
Location: Austria
Status: Offline
Points: 93
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Timrath Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Nov 2016 at 11:44
It suddenly stopped working for me, for no apparent reason. Yesteday it worked, today it doesn't.
I use firefox, windows 10. Tampermonkey says IllyTools is active. Deactivating and reactivating Illytools and Tampermonkey didn't help. Restarting firefox didn't help. Shift-refreshing Illy didn't help. Is there something else I could try?

By the way, thank you very much for resurrecting IllyTools! :-)
Back to Top
Tensmoor View Drop Down
Forum Warrior
Forum Warrior
Avatar

Joined: 07 Apr 2015
Location: Scotland
Status: Offline
Points: 451
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tensmoor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Nov 2016 at 16:00
Just tried it and it's not working for me either. The site is showing as up and there appears to be a valid SSH Cert for the site but checking the network log for Firefox it says the connection used to try and get the script is not secure. Trying to re-install the script doesn't install a script like it should. The userscript for IllyTools uses exactly the same method to load the script as I do for DurcTools so I'm a bit stuck on this one.
Back to Top
Timrath View Drop Down
Greenhorn
Greenhorn
Avatar

Joined: 24 Feb 2012
Location: Austria
Status: Offline
Points: 93
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Timrath Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Nov 2016 at 16:06
It's working again!
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 4567>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.